Szakipari kivitelezés

A Majolika Szakipari Szolgáltató Kft. 1993-ban alakult hideg burkolási munkák kivitelezésére szakosodva.

Az elmúlt évek során számos nagyobb beruházásban vettünk részt a legnagyobb generálkivitelező cégek- pl. Strabag, Magyar Építő, Arcadom, Narva- alvállalkozóiként. 

Első nagy munkánk a budapesti Nagyvásárcsarnok burkolási munkáinak kivitelezése volt.

Azóta is minden évben egy-egy nagyobb nagyobb volumenű projekt vállalása mellett, több kisebb burkolási munkát is elvégzünk.

2002 óta a Majolika Szakipari Szolgáltató Kft. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Nagy létszámú burkoló szakember gárdánk és a kiváló logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy egyszerre akár több helyen is részt vegyünk különböző hideg burkolási munkák kivitelezésében.

A burkoló munkáink nagy részét úgy kivitelezzük, hogy minden -a hideg burkoláshoz- szükséges anyagot ( csempe, padlólap, segédanyag ) mi biztosítunk megrendelőink részére, ami ahhoz szükséges, hogy a megálmodott burkolat tökéletes minőségű és időt álló legyen. Így nem csak a burkoló szakembereket  és a hideg burkoláshoz szükséges kiváló minőségű segédanyagokat tudjuk biztosítani a kivitelezéshez, hanem a megfelelő burkolóanyag ( csempe, padlólap) kiválasztásában és beszerzésében is részt veszünk a évek során összegyűjtött szakmai tapasztalatainkkal és kapcsolatainkkal segítve megbízóinkat.

Az elmúlt 25 évben elvégzett szakszerű hideg burkolási munkáinkkal igen előkelő helyre kerültünk a burkolási munkák kivitelezését végző cégek között, aminek eredményeképpen 2010 - ben a Máté Béla átvehette az Építőipari Nívódíjat, a Pannon Gsm Irodaépület hideg burkolási munkáinak kivitelezéséért.

A „Referenciák“ menüpontban megtekintheti az évek során elkészült hideg burkolási munkáinkat.