Kereskedelem

A hideg burkolási munkák kivitelezésében szerzett szakértelem, tapasztalat és a burkoláshoz szükséges csempe - padlólap és burkolási segédanyag beszerzése során kiépített belföldi és külföldi kapcsolatok megfelelő alapot képeztek arra, hogy a Majolika Kft a kereskedelem területén is kamatoztassa tapasztalatait és kapcsolatait.

Ennek eredményeképpen 2000-ben Berettyóújfaluban, 2004-ben pedig Budapesten nyitottuk meg burkolóanyag, csempe, padlólap, burkolási segédanyag és a burkoláshoz szükséges szerszámok kis-és nagykereskedelmével foglalkozó üzleteinket.

A budapesti csempe-padlólap bemutatóterem helyét is adó székhelyen működik a cég bázisa, innen történik a Majolika Kft irányítása.

Itt található a központi raktár, mely helyet ad jelenleg közel 40.000 m2 burkolóanyagnak (csempe, padlólap, járólap), valamint a burkoláshoz szükséges segédanyagnak ( csemperagasztó, fugázó, szigetelőanyag ). 

Innen történik a logisztika és az árubeszerzés irányítása.

A csempe-padlólap kereskedéseinkben folyamatosan bővülő raktárkészlettel és nagyon kedvező árakkal várjuk kedves vásárlóinkat.

A hideg burkolási munkáink során rengeteg gyár csempe - padlólap kínálatából kell beszállítanunk és beépítenünk. Mivel a burkolási munkáink többnyire nagy volumenűek, így a csempegyáraknál sokkal kedvezőbb árakat sikerül elérnünk, mintha csak a kereskedelmet kellene ellátni burkolóanyagokkal.

Így tudunk piacképes csempe és padlólap árakat tovább adni vásárlóinknak.

És mi az, ami még nagy előnyünk a jelenlegi piacon?

Hogy ezt megtudja, már csak el kell látogatnia hozzánk!

Csalódás kizárva..

facebook